.

‘Todos en Azul‘ ja és una realitat a Salou. L’associació, que dona suport als infants amb Transtorn de l’Espectre Autista (TEA), acaba d’instla·lar-se a la capital de la Costa Daurada. Aquesta fita es va anunciar en una reunió entre el president de l’entitat, Juanjo Caravaca, i l’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de les regidores de Salut i Participació Ciutadana, Cristina Berrio i Julia Goméz, respectivament.

La subseu de Salou és un oasi d’esperança per a les 10 famílies salouenques membres de l’entitat, que per aprofitar els serveis i activitats i tallers oferts haurien de desplaçar-se fins a Tarragona. Todos en Azul compta amb el “Casal d’Autisme de Tarragona“, operatiu durant tot l’any.

En la trobada amb els membres del govern salouenc, Juanjo Caravaca, acompanyat per Isabel Gorostiaga, representant de “Todos en Azul” a la capital de la Costa Daurada, ha expressat la seva convicció que la subseu de Salou no només millorarà la qualitat de vida dels seus usuaris sinó que també servirà com a punt d’interés per a noves famílies que busquen suport i inclusió.

Els diners recaptats amb el passatge del terror, celebrat a la Masia Catalana, han estat destinats a ‘Todos en Azul’

Amb més de 200 socis i sòcies en tot el Camp de Tarragona, “Todos en Azul” continua treballant en iniciatives innovadores com el projecte “Entén la teva ciutat amb pictogrames”, destinat a millorar l’accessibilitat cognitiva per a persones amb autisme.

Salou ha demostrat el seu ferm compromís amb aquesta noble causa, destinant els diners recaptats amb el passatge del terror celebrat a la Masia Catalana a l’associació. Aquest gest simbòlic reafirma el suport de la comunitat i l’Administració local a les iniciatives que promouen la inclusió i el benestar dels seus ciutadans i ciutadanes.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */