.

El TSJC avala que, aquells que ho demanin, tinguin un 25% d'hores lectives en castellà

El TSJC avala que, aquells que ho demanin, tinguin un 25% d'hores lectives en castellà

Convivencia Cívica Catalana ha emès un comunicat en el qual assegura que aquest dijous ha presentat sol·licituds a més de 60 centres educatius d’arreu de Catalunya perquè s’imparteixi com a mínim el 25% de l’ensenyament en castellà. L’entitat assegura que després de la interlocutòria del TSJC dictaminant aquest percentatge “són nombrosos els parer d’arreu de Catalunya” que s’han posat en contacte amb els seus responsables “per informar-se i aconseguir que els seus fills puguin rebre un ensenyament bilingüe”. I Tarragona es troba entre les ciutats on l’entitat ha enviat les sol·licituds, a més de centres de Barcelona, Badalona, Girona, Valls o Vic, entre d’altres.

Convivència Cívica recorda a través del comunicat que amb aquestes sol·licituds ja són “més de 1.300” les famílies que “han reclamat” un ensenyament blingüe al Departament d’Educació. L’associació considera que “a partir d’ara es produirà un goteig permanent de sol·licituds” de pares que “volen que els seus fills puguin aprendre en les dues llengües i no únicament en català”.

De la mateixa manera, Convivencia Cívica Catalana assegura que “la majoria de pares a Catalunya volen un ensenyament bilingüe per als seus fills, segons enquestes d’organismes públics”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */