.

.

TOTS 21


L’EMT no ha recuperat encara els passatgers totals que tenia abans de la pandèmia, però sí que han crescut en algunes franges puntuals.

L’EMT incorpora altres quatre nous conductors aquesta setmana, que se sumen als cinc que ja ho van fer la setmana anterior, ha informat Tarragona Ràdio. És una mesura amb què l’Ajuntament vol pal·liar la manca d’efectius, que s’ha accentuat en els últims temps, especialment per la incidència de la covid. El conseller Jordi Fortuny avisa que l’increment del preu del gasoil també afectarà el cost del servei de bus urbà.

L’EMT no ha recuperat encara els passatgers totals que tenia abans de la pandèmia, però sí que han crescut en algunes franges puntuals. És aquí on sovint calen conductors de reforç, uns treballadors que en molts casos cobreixen el servei fent hores extra. Aquesta és una de les denúncies de la plantilla que, d’entrada, manté la convocatòria d’aturades parcials a partir de dimarts vinent. El conseller d’ERC president de l’EMT, Jordi Fortuny, ha explicat a la tertúlia política de Tarragona Ràdio que aquesta setmana s’incorporaran quatre nous conductors, que se sumaran als cinc que ja ho han fet. Admet que calen més efectius.

Redacció