.

Una captura de la web TarracoTicket que novament va col·lapsar-se

Una captura de la web TarracoTicket que novament va col·lapsar-se

Tot i que l’Ajuntament de Tarragona havia comentat que s’havia treballat per evitar-ho, ha tornat a passar. El servidor telemàtic de venda d’entrades per a actes de la ciutat com en aquest cas les de la nova temporada de Teatres es va tornar a col·lapsar un any més aquest dimecres amb la posada a la venda de les entrades al mateix torn que s’obrien les guixetes del Metropol per a la venda a taquilla.

Sembla ser que aquesta simultaneïtat és el que podria provocar la incidència que ahir indignava a molts dels assistents al Metropol que amb la caiguda del servidor van haver de fer un cop més llargues cues d’espera per aquest problema que ara el consistori tractarà de solucionar obrint un expedient.

La polèmica amb TarracoTicket ve de lluny com quan va fer fallida amb la venda d’entrades per al Concurs de Castell, entre altres.

La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha ordenat obrir un expedient informatiu, ha informat Diari de Tarragona.

La reacció del PP

D’altra banda, el conseller del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Josep Acero, ha instat la consellera de Cultura a “oblidar-se d’expedients informatius, assumir la responsabilitat política pel col·lapse de la web Tarraco Ticket i solucionar el problema d’una vegada”, afegint que “aquestes  incidències són una mostra més del desgavell de l’àrea de Cultura del nostre Ajuntament i que amb l’arribada de Floria no s’ha solucionat”.

Acero ha recordat que “el col·lapse produït ahir no és un fet puntual perquè no és la primera ni la segona vegada que falla el sistema de venda d’entrades”. El conseller popular ha assegurat que “al setembre de 2012 vam fer el ridícul en l’inici de la venda d’entrades per al Concurs de Castells de Tarragona, al febrer de 2013 es va repetir la incidència, i ahir novament es va viure el mateix problema, tot i que en l’auditoria feta pública al setembre es va anunciar que es reforçarien els servidors en moments d’alta demanda”.

El conseller del PP ha recordat que “properament es posaran a la venda les entrades de Tàrraco Viva i després de l’estiu les del Concurs de Castells de Tarragona, i el sistema de venda d’entrades no pot fallar més”.  “Si Floria no es capaç de posar solució als problemes i s’espolsa la responsabilitat, potser hauria de deixar el seu lloc a alguna persona més vàlida”, ha finalitzat Acero.
/* JS para menú plegable móvil Divi */