.

.

TOTS 21


Cros de l'edició anterior

Cros de l'edició anterior

Un any més el Col·legi Aura organitza el tradicional Cros que enguany arriba a la XXX edició i que se celebrarà el diumenge 26 de gener a La Canonja. Com cada any, el cros té categoria de comarcal, dintre del calendari de curses del Consell Esportiu del Tarragonès.

Com a novetat, enguany s’aprofitarà aquest esdeveniment esportiu per fer una proposta solidària entre tots els participants, recollint aliments en benefici de Càritas per tal d’ajudar les famílies sense recursos.

Com cada any, la participació del cros va en augment i enguany ja s’han inscrit 270 atletes, entre alumnes d’Aura i Turó, pares i mares.

Campionat d’Hivern Sub13 dissabte

D’altra banda dissabte a partir de les 10 h, organitzat per la FC de Atletisme i el Club Gimnàstic de Tarragona, es disputa a la pista de Camp Clar de Tarragona,  el IX Campionat Territorial  d’Hivern sub 13, on també s’han inclòs proves d’altres categories.

Es preveu una participació de 300 atletes del territori, de Barcelona, Martorell i Girona.

La realització del Cros no seria possible sense la col·laboració de l’Ajuntament de la Canonja, que des de la primera edició ha aportat tant recursos econòmics com humans per fer possible aquest esdeveniment esportiu, ha subratllat el centre educatiu.