.

De dreta a esquerra, Quim Nin, Josep Mercadé i Boi Ruiz, en una imatge d'arxiu.

De dreta a esquerra, Quim Nin, Josep Mercadé i Boi Ruiz, en una imatge d'arxiu.

El delegat del Govern a Tarragona, Quim Nin, i el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé, han presentat aquest divendres els primers plans funcionals de col·laboració conjunta elaborats entre Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris (GIPSS), l’ Institut Català de la Salut (ICS) i la Xarxa Sanitària Santa Tecla. En concret, els plans, aprovats dimarts passat, són els d’Atenció Continuada i Urgent a la Ciutat de Tarragona, i el d’Atenció Domiciliària així com els de les unitats territorials de Cirurgia General; Obstetrícia i Ginecologia; Pediatria; Rehabilitació; Cirurgia General i Aparell Digestiu; i Ortopèdia i Traumatologia.

L’objectiu de l’elaboració conjunta dels plans és aprofitar al màxim els serveis i programes sanitaris en què es puguin utilitzar els dispositius dels respectius proveïdors i garantir l’equitat en l’accés, l’eficàcia en la gestió i millorar la qualitat en el servei.

El desenvolupament d’aquests plans estarà liderat per un professional per a cadascun dels plans i que serà el responsable de desenvolupar-los.