.

Signatura del contracte per part de l’alcalde Pere Granados i el responsable de l’empresa adjudicatària

Signatura del contracte per part de l’alcalde Pere Granados i el responsable de l’empresa adjudicatària

El proper dilluns s’iniciarà la instal·lació de les càmeres a la zona del carrer Carles Buigas, després que s’hagi signat el contracte amb l’empresa IRD Telecomunicaciones. En aquest acte s’ha formalitzat el contracte amb l’adjudicatària per part de l’alcalde Pere Granados i el responsable de l’empresa adjudicatària d’aquest concurs. El batlle ha assegurat que el aquestes “tretze noves càmeres a la zona de Carles Buhigas, les primeres destinades a la prevenció en matèria de seguretat ciutadana, pretenen reforçar una zona d’alta concentració turística i minimitzar els riscos en temporada d’estiu”. L’Ajuntament de Salou hi destina una partida d’inversió de 100.000 euros.

Granados, ha explicat que “als municipis turístic, i Salou és un dels més importants de Catalunya, la seguretat és fonamental perquè els nostres visitants  se sentin segurs i les càmeres poden ajudar sobretot a generar una major confiança en aquest sentit”, ha assenyalat. Paral·lelament, ha afegit, “comptem amb una bona presència policial però les càmeres ens donaran una màxima seguretat i sobretot un efecte dissuasori”.

En la fase que s’iniciarà en breu –el proper dilluns- es durà a terme l’estesa de la fibra òptica, així com la instal·lació d’electrònica de xarxa i muntatge i configuració de les càmeres. El regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán, ha explicat que “la majoria de feina s’ha de fer al carrer, i tot i que les canalitzacions ja estan fetes i els armaris instal·lats, caldrà fer feines a les voreres i a la calçada, malgrat tot es causaran mínimes molèsties”. El termini previst per finalitzar els treballs serà d’uns quinze dies i la col·locació de les càmeres començarà a l’alçada del carrer Murillo i del Parc de la Ciutat.

Recordem que Salou ja disposa de 20 càmeres més que controlen el trànsit a les principals artèries de comunicació del municipi.