.

.

TOTS 21

 La mostra s’inaugurarà avui, 3 de juny, a dos quarts de set de la tarda, i es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart fins al pròxim 30 de juny.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra presenta una exposició retrospectiva de pintures i escultures de l’artista Avel·lí Perpiñán Yuste, guanyador en dues ocasions del Premi d’Arts Plàstiques Josep Pujol i Montané d’Escultura de Torredembarra, la primera l’any 2009 amb l’obra ‘Homenatge als torrencs i als de Baix a Mar’ i l’altra el 2018 amb una peça de la sèrie ‘Sensuality’. La mostra s’inaugurarà avui, 3 de juny, a dos quarts de set de la tarda, i es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart fins al pròxim 30 de juny.

Avel·lí Perpiñán Yuste és doctor en Belles Arts i s’ha dedicat a la docència. Travessa una primera etapa creativa expressant mitjançant el gravat, la pintura i la realització de murals vitrificats. A partir de la meitat dels anys vuitanta, comença a interessar-se per les noves tecnologies com a mitjà d’expressió i de creació, realitzant diverses sèries de pintura mitjançant l’ordinador i vídeos manipulats artísticament, a més de videoinstal·lacions.

Després d’una dècada silenciada i intimista, cessa en la tasca pedagògica i reprèn de manera intensiva el procés creador mitjançant els procediments artístics; escultura, pintura i obra digital. Abandona la ciutat de Barcelona i instal·la el seu taller de creació a la Pobla de Montornès. L’activitat professional com a professor d’Art i d’Expressions Artístiques li ha permès mantenir-se independent enfront de les «modes», necessitats o exigències del mercat  artístic. Ha realitzat exposicions individuals i col·lectives de pintura i escultura, produccions videogràfiques, diferents sèries de creacions infogràfiques i perfomances i instal·lacions.

L’exposició es pot visitar en el següent horari:

Dilluns, dimarts i dimecres: de 10 a 17 h (accés pel Pati del Castell).
Dijous i divendres: de 10 a 20 h (accés pel Pati del Castell).
Dissabte 12 de juny, de 17.30 a 19.30 h (accés pel Camí de l’Era).

Redacció