Els actes van comptar amb l’estrena del documental ‘El món on volíem viure’. Robert Capa, 15 de gener de 1939, una producció de Lavinia Productora, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, així com amb la projecció de tres documentals més.
D’altra banda, també es varen impartir tres conferències, una visita guiada als espais de la repressió franquista, una taula rodona sobre el franquisme organitzada per la Universitat Rovira i Virgili i el concert de música en viu a la Capsa de Música sota el nom de Taverna Republicana.
Pel que fa a les publicacions, cal esmentar la presentació del llibre ‘Atac i defensa de la rereguarda. Els bombardejos franquistes a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre 1936-1939’, de Ramon Arnabat i David Íñiguez, i el col·leccionable editat pel Diari de Tarragona ‘Los 100 consejos de guerra del franquismo’, que es continua publicant cada dissabte.
El programa també ha contemplat la producció de dues exposicions, ‘Memòria democràtica a Tarragona. Un passat per no oblidar’, que continua oberta a la torre del Pretori fins al dia 16 de febrer i ‘Bombes, presons flotants i repressió al Port de Tarragona (1936 -1939)’, que es pot visitar a l’Arxiu del Port de Tarragona fins el dia 28 de març. També s’ha creat un grup de facebook en el qual s’han anat recollint testimonis, documents i imatges relatives a l’època.