.

El candidat d'ERC reivindica el valor social dels clubs esportius de Tarragona

El candidat d’ERC reivindica el valor social dels clubs esportius de Tarragona

Pau Ricomà exigeix millorar el manteniment de les instal·lacions dels clubs esportius de la ciutat davant ‘el lamentable estat d’algunes instal·lacions esportives de Tarragona’. El candidat d’ERC a l’alcaldia de Tarragona denuncia que ‘l’actual equip de govern del PSC-PP s’ha despreocupat absolutament del manteniment de les instal·lacions municipals i ERC volem revertir aquesta situació’.
Ricomà, després d’una reunió amb representants del Club Esportiu La Floresta, explica que ‘només cal fer un tomb per les instal·lacions del Club per veure l’estat de degradació dels vestuaris o la caldera’. Pel líder republicà ‘és inadmissible que els responsables dels clubs hagin d’assumir la dignificació de les instal·lacions amb el seu esforç i els seus diners’.
El candidat d’ERC a l’alcaldia de Tarragona anuncia una aposta de la seva formació per dotar de pressupost el manteniment dels camps de futbol i reivindica el valor social dels clubs esportius de la ciutat. ‘L’esport i la cultura són els grans valors que hem de transmetre a la joventut per tenir una ciutat més digna’.
Pau Ricomà retreu l’actitud de Ballesteros i el seu govern amb l’esport tarragoní i lamenta que ‘Ballesteros treu pit d’uns Jocs Mediterranis que han aportat ben poc a la ciutat mentre les instal·lacions esportives municipals cauen a troços’. L’alcaldable d’ERC es mostra convençut que ‘a Tarragona li cal un canvi de rumb en les maneres de fer del govern municipal, i el suport als clubs que fomenten l’esport és part indispensable d’aquest canvi que liderarem’.