.

.

TOTS 21

La Conselleria de Parcs i Jardins,  en el marc de Viles Florides, ha organitzat per aquest dissabte una nova plantada col·laborativa sota el títol “fes el teu barri més bonic, més amable i més verd”, després de l’èxit de participació del passat 25 de setembre a Tarragona 2. 

La consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, ha anunciat que aquesta iniciativa “ja s’està treballant de manera programada i que es farà mensualment en diversos barris de la ciutat”  i que “s’ampliarà la plantada també a escocells i parterres, així com jardineres, que ja hem dut a terme”. Vidal ha apuntat que és una molt bona eina “de cohesió i millora la convivència entre veïns i veïnes i entitats diverses de cada barri i alhora “compleix l’objectiu de renaturalitzar la ciutat”.

Així doncs, aquest dissabte 30 d’octubre a partir de les 11h, els veïns i veïnes de la Floresta participaran a la plantada, que segons la consellera vol ser “una nova forma d’interrelació ciutadana i un exercici de corresponsabilitat i governança en la gestió de la ciutat, així com una forma de conèixer els arbres i les plantes del nostre entorn, interactuant gent jove i nens, amb gent gran”.

Redacció