.

Josep Maria Andreu i Ignasi Pallarés, amb una samarreta personalitzada

El Gimnàstic de Tarragona i AFEPASA, empresa especialitzada en sofre i agricultura ecològica, han renovat la seva vinculació per aquesta temporada, més una d’opcional.

L’empresa tarragonina segueix al costat de l’entitat grana un curs esportiu més, apostant pel Nàstic i la seva gent; un compromís i col·laboració que AFEPASA mostra en les entitats del territori, així com en l’àmbit esportiu de casa nostra.

Els encarregats de rubricar l’acord han estat el president del Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu; i el president del Grup d’empreses Afrex Holding, Ignasi Pallarés. Andreu ha destacat “la importància que les empreses del territori tarragoní, com AFEPASA, segueixin fidels i confiant amb la feina que realitza l’entitat grana”.

Per la seva banda, Ignasi Pallarés, en representació de l’empresa, s’ha mostrat “molt satisfet del nou acord de vinculació entre les dues parts”, afegint “el desig i esperança que l’equip grana estigui el més amunt possible a la classificació”.

AFEPASA, situada al Polígon Industrial de Constantí, pertany al Grup d’empreses Afrex Holding i aquest any compleix 125 anys en el sector, mostrant-se com una de les empreses líder en fertilitzants i fitosanitaris ecològics per l’agricultura en el mercat nacional i exportant també als 5 continents.

A més a més, RAPEJUN, dintre del Grup Afrex Holding, també col·labora amb el Nàstic. Es tracta d’una empresa amb una contrastada experiència en el sector immobiliari, després de 80 anys en l’àmbit immobiliari patrimonialista i en l´ambit de la promoció immobiliaria de edificis de vivendes de qualitat, i compromesa amb el servei i el respecte pel medi ambient.