.

El Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona torna a celebrar enguany, una nova edició del seu Sopar Col·legial que aplegarà més de 200 persones entre professionals del sector, representants del teixit polític, econòmic i social i els seus familiars. Aquesta cita ja tradicional per als graduats socials de Tarragona, tindrà lloc a l’hotel Gran Palas de La Pineda.

El Sopar Col·legial és un acte amb una doble vessant. D’una banda, és una trobada que serveix als seus assistents per acomiadar l’any i felicitar-se les festes de Nadal. D’altra banda, és un punt de reunió en el marc del qual es reconeix i distingeix la tasca i trajectòria dels membres del Col·legi, a través del lliurament de diverses distincions. En aquest sentit, enguany es farà entrega d’un total de 20 distincions una de les quals, la Medalla als Serveis Distingits, en la Categoria d’Or, s’atorgarà a Francisco Javier Sánchez Icart, Magistrat del Jutjat del Social núm. 3 de Tarragona. Aquest reconeixement es fa en base a la seva participació activa en els actes institucionals dels Graduats Socials de les comarques de Tarragona.

La resta de distincions que es concediran durant el sopar són les següents:

  • Medalla de Sant Josep Artesà, al Mèrit Professional, en la categoria de Plata, en reconeixement a la seva labor com a Gerent de l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona durant els darrers 28 anys a, Amparo Pérez Grau.
  • Medalla de Sant Josep Artesà, al Mèrit Professional, en la categoria de Bronze, per la seva permanència ininterrompuda en el Col·legi durant 15 anys, a sis col·legiats.
  • Medalla Corporativa al Mèrit en el Treball, en la categoria d’Or, per la seva permanència ininterrompuda en el Col·legi, com a col·legiat exercent, durant 20 anys, a tres col·legiats.
  • Medalla de Sant Josep Artesà, al Mèrit Professional, en la categoria de Plata, per la seva permanència ininterrompuda en el Col·legi, durant 25 anys, a quatre col·legiats.
  • Distinció per la seva permanència ininterrompuda en el Col·legi durant 30 anys, a una col·legiada.
  • Distinció per la seva permanència ininterrompuda en el Col·legi durant 35 anys, a un col·legiat.
  • Medalla de Sant Josep Artesà, al Mèrit Professional, en la categoria de Plata, per haver estat membre de la Junta de Govern, per la seva dedicació desinteressada al col·lectiu dels Graduats Socials de les Comarques de Tarragona, a tres col·legiats.

Entre els participants en aquest sopar, destaca l’assistència de la Magistrada de la Sala IV del Social del Tribunal Suprem, Rosa M. Virolés; del president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid; o del president del Consell de Graduats Socials de Catalunya,Carlos Berruezo, entre altres.