.

.

TOTS 21

Els blaus s’han desfet del Mataró. Foto: CBT

L’Ibersol CBT ha vençut però s’ha trobat amb un rival incòmode que l’ha fet patir en alguns compassos del partit. Els blaus han anat paulatinament de menys a més, fins que al final del tercer quart han aconseguit una renda de 20 punts que seria definitiva per guanyar. El millor jugador del partit ha estat Ferran Torres amb 24 punts i 33 de valoració.

Els blaus han començat espessos, fallant molts tirs i perdent pilotes. Els locals ho haguessin pogut aprofitar si per contra s’haguessin mostrat efectius de cara cistella. Pels interessos dels de Tarragona, no ha estat així. L’intercanvi de cistelles ha estat la tònica dels primers minuts, fins que sis punts consecutius de Ferran Torres han donat el primer avantatge als blaus (10 – 18, minut 6). L’Ibersol CBT s’ha entonat i un triple de Duch ha forçat el primer temps mort del partit (10 – 23). Lluny de revertir la situació, el Mataró no ha sabut frenar els de Berni ni des de la línia de tres i el quart ha finalitzat amb un marcador de 18 a 32.

Els locals han començat forts els següents deu minuts, reduïnt la diferència per sota dels deu punts. Dos triples, de Dani Fernández i Zanca, calmaven la necessitat de punts del seu equip i la oportunitat de jugar de nou des de la tranquil·litat (31 – 42). El Mataró però, passava a ser un rival incòmode i els blaus no estaven tan frescos d’idees com sí ho estaven al final del primer quart. Tot i això, l’equip de Berni encara era capaç de conservar una renda de 10 punts. En els darrers minuts abans d’arribar al descans, era el Mataró el que es mostrava més intents i més concentrat, però no evitaven que els blaus seguissin manant en el marcador (41 – 50).

El tercer quart s’iniciava com el primer, incert i espès per a tots dos conjunts. Les errades a banda i banda eren les protagonistes, el partit s’igualava en forces i cap dels dos aconseguia estar clarament per sobre de l’altre. La bona notícia eren els deu punts de marge que els blaus seguien mantenint. A l’equador del quart arribava el moment lúcid dels blaus. Aconseguien convertir jugades col·lectives i tornava l’encert de tres (45 – 62). En un vist i no vist, l’Ibersol CBT, amb un triple de Zanca, es posava 20 punts per sobre (45 – 67). Als blaus només els quedava controlar el final del quart per encarar el definitiu amb les màximes garanties (53 – 72).

Al Mataró no li quedava un altre que sortir a per totes en els deu minuts decisius. Així ho ha fet en els primers minuts del quart, però l’Ibersol CBT ja estava més que decidit a no deixar escapar el partit. El joc dels de Berni ha estat massa per a un Mataró que ho ha intentat, però que ha hagut de lluitar contra els seus propis errors i la muralla defensiva dels del Serrallo. Al final, un resultat de 68 a 91 ha donat una nova victòria a l’Ibersol CBT.