.

Una imatge de la campanya ‘Posa’t la Gorra!’ a l’Hospital Joan XXIII

Una imatge de la campanya ‘Posa’t la Gorra!’ a l’Hospital Joan XXIII

Per cinquè any consecutiu, l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona cedeix un espai en l’entrada del centre ­­­-avui mateix i els dies 23, 28 i 30 de maig, de 10 h a 14 h- per a la venda de gorres solidàries amb motiu de la festa que organitza l’Afanoc (Associació de Nens amb Càncer) el proper 1 de juny a PortAventura per sensibilitzar la societat amb la campanya Posa’t la Gorra!

La gorra, dissenyada per Kukuxumusu, té un cost de 18 euros i permet l’entrada gratuïta l’1 de juny durant tot el dia al parc temàtic. Només es pot adquirir de manera anticipada als punts de venda autoritzats, com l’Hospital Joan XXIII, i online mitjançant el lloc web de l’Afanoc: www.afanoc.org.

Amb aquesta iniciativa, l’Afanoc vol donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants afectats de càncer i les seves famílies a causa de la malaltia, i conscienciar a les administracions i a la societat de la necessitat de prendre mesures per millorar la seva situació.

Els diners recollits amb aquesta campanya aniran destinats a augmentar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis a Barcelona, que és una llar d’acollida per a les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència. Des del 2011 i fins avui, s’han acollit 435 famílies.

Des de l’any 2004, amb motiu de la demanda d’un grup de pares i mares de nens/es amb càncer de la Demarcació de Tarragona, hi ha una delegació a aquesta zona, per tal de respondre a les necessitats concretes del territori i, així, donar cobertura a nivell psicosocial a les famílies que ho necessitin. L’any 2013, també es va obrir una delegació a Lleida amb la mateixa finalitat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */