.

.

TOTS 21


El subdelegat del Govern central a Tarragona, Jordi Sierra

La Unitat de Carreteres del Ministeri de Foment a Tarragona han començat els treballs per instal·lar un semàfor a la N-340, a l’alçada de la Savinosa, en front de la gasolinera existent, a la ciutat de Tarragona.

Es tracta d’una revindicació ciutadana de l’Associació de Veïns de Llevant per facilitar el pas de vianants d’un costat a l’altre de la carretera. El Subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, es va reunir amb els representants veïnals i, des d’un primer moment, els va manifestar el seu compromís ferm per aconseguir aquesta millora viària abans d’acabar aquest 2013.

En aquests moments es porten a terme treballs de cimentació. Les tasques d’instal·lació del semàfor representen una inversió de l’Estat d’uns 20 mil euros i està previst que el treballs finalitzin en un parell de setmanes.

D’altra banda queda per concretar, amb la signatura del conveni, el manteniment  del semàfor que, tal  i com s’ha fet en altres casos similars en altres municipis de la província,  dependrà de l’Ajuntament de Tarragona.