.

.

TOTS 21

[13:56, 8/7/2019] Jaume: Tot lo de lincendi de Miasa ho faig j [13:56, 8/7/2019] Jaume: El que arriba al correu [13:56, 8/7/2019] Jaume: Menys a la tarda, que sere fora, Joel [13:57, 8/7/2019] Jaume: Recorda que ara sere fora els dilluns a la tarda i no els dimecres, com succeia sbans

Les fortes calorades dels darrers dies no han afectat el raïm que continua creixent un mes i mig de l’inici de la campanya.

La DO Tarragona encara la verema 2019 amb bones expectatives i amb el convenciment que aquesta ha de ser una campanya bona, tant a nivell qualitatiu com quantitatiu, a un mes i mig del seu inici. De moment, a les quatre comarques productores de la DO Tarragona, Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i la Ribera d’Ebre, no hi ha hagut en general cap tipus d’afectació per les fortes calorades que s’han viscut en les últimes jornades.

La proximitat al maramb la humitat que proporciona i la marinada que afecta la major part de les vinyes de la DO Tarragona ha permès que,tot i la forta calor, que en algunes zones del camp de Tarragona, ha arribat als 42-43 graus, aquesta no malmetés el raïm, talcom ha ocorregut en algunes altres zones productores que han tingut una afectació molt gran i que veuran una reducció dràstica de la collita.

L’incendi de la Ribera d’Ebre

D’altra banda, des del Consell Regulador de la DO Tarragona, també es vol enviar un missatge de suport a la comarca de la Ribera d’Ebre que ha estat afectada per l’incendi de la setmana passada. En aquest sentit, tot i que el foc s’ha acostat a algunes vinyes de la zona, finalmentaquest pràcticament no ha afectat el conreu de la vinya. De fet, aquest conreu és una bona opció per fer de tallafoc en algunes zones del nostre país.