.

.

TOTS 21


La participació dels veïns en el projecte de renovació va fer prendre la decisió acordada de modificar el projecte per instal·lar una nova canalització d’aigues pluvials, amb més capacitat de desguàs. Foto. Ajuntament

Les obres del carrer Carles Buïgas de Salou no finalitzaran el 30 d’abril, tal i com estava previst, perquè s’ha hagut de modificar la grandària del calaix per a la canalització de les aigües pluvials que passa per sota terra, a petició dels veïns i veïnes, tenint en compte el procés de participació ciutadana que l’Ajuntament va engegar per tal de recollir les demandes de la població.

Aquest canvi ha comportat una modificació del projecte inicial previst, referent a la xarxa de recollida i desguàs de les aigües pluvials a instal·lar, que ha provocat un conseqüent retard en les obres, que es preveu que puguin estar enllestides el pròxim 18 de juny, tot i que les voreres del carrer Carles Buïgas es posaran en servei el proper dia 28 de maig.

En el procés de participació ciutadana, els veïns van demanar que es revisés el sistema de recollida d’aigues pluvials del carrer, considerant moments de fortes precipitacions, la qual cosa es va dur a terme per part dels Serveis Tècnics Municipals amb els estudis corresponents; i es va concloure que s’esqueia la instal·lació d’un calaix més gran de recollida de les aigües de pluja, que podrà engolir fins a 5 metres cúbics per segon.

En els treballs d’obra entre el carrer Murillo i el Carrer de Saragossa per fer aquesta conducció més gran s’han trobat molts serveis d’electricitat, gas i altres subministraments, que han hagut de ser modificats i adaptats per les empreses subministradores; i que han fet allargar el termini previst de finalització de les obres.

Redacció