.

.

TOTS 21

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa, com a prova pilot, un sistema de gestió i reserva en línia d’instal·lacions esportives que es podria estendre a altres espais dirigits a la població en general, així com per a la compra d’entrades o la inscripció a diferents activitats. Es tracta de l’aplicació Reservaplay a Torredembarra.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que es tracta d’un sistema que a través d’una aplicació que permet portar un control exhaustiu i sempre actualitzat via web i mòbil de la situació els espais susceptibles de llogar o cedir en ús, independentment de l’horari de treball del personal. Posteriorment, des de la Regidoria es valida la petició. Tot plegat, suposa que es pot optimitzar l’ús dels espais, en poder tenir la informació immediata de la seva situació (si està lliure o ocupat). Actualment, el sistema està concebut principalment per a les entitats esportives i permet reservar, anul·lar, modificar, gestionar tot tipus d’informes, controlar l’accés i sortida de les diferents entitats.

En definitiva, és un sistema que permetrà reduir les exigències del sistema burocràtic actual a l’hora de fer la petició d’un espai i millorarà la rendibilitat i explotació dels espais municipals.