.

.

TOTS 21


Una parella d'escolars, en la lectura dels contes.

Una parella d'escolars, en la lectura dels contes.

La setmana passada, un grup d’alumnes de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà van visitar els estudis de l’emissora municipal, Constantí Ràdio, per participar de la gravació dels contes col·laboratius que han elaborat al llarg d’aquest curs escolar.

Els contes col·laboratius són una iniciativa que des fa tres cursos desenvolupen de manera conjunta els alumnes de les dues escoles, i que compta amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal. Els contes que van gravar són els que els alumnes han escrit i il·lustrat durant aquest anyi en el que els protagonistes són personatges ben coneguts pels nens i nenes de Constantí: les mascotes de les biblioteques escolars, la Teca i el Cuctantí, i la Mirmiga, la mascota de la Biblioteca municipal. L’objectiu del projecte és, d’una banda, establir noves vies de treball conjunt entre totes dues escoles i, de l’altra, oferir un nou i diferent acostament dels llibres als infants, fent-los protagonistes i partícips en l’elaboració del seu propi conte.

El passat 23 d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi, es presentava el llibre els contes dels Germans Grimm, que recull els treballs que es van realitzar durant el passat curs escolar.