.

Una imatge de la visita

Una imatge de la visita

L’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, juntament amb un grup de preveres de l’arxidiòcesi ha visitat aquest divendres, dia 13 de juny, el Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 de Reus.

La primera part de la visita, de caràcter informatiu, ha consistit a explicar diversos consells de seguretat a tenir en compte tant en els llocs de culte com en els habitatges ubicats a les parròquies i recomanacions generals que es poden implantar un cop s’hagin identificat les possibles amenaces.

Seguidament s’han visitat alguns serveis del Centre de Coordinació Operativa com la sala de grans emergències, la d’emergències mèdiques, el control de la regió del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre dels Bombers, la sala regional de comandament i l’aula de formació i instruccions. En aquests espais han pogut conèixer el treball que es desenvolupa diàriament i la funció de cada servei.

Durant la visita els ha acompanyat el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, Joaquim Nin; la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Rosanna Camps; l’administrador del Centre 112, Antoni Rovira; el cap de la regió policial del Camp de Tarragona intendent, Jaume Giné; el cap de la sala regional de comandament del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Víctor Badet, i la caporal de la Unitat Regional de proximitat i Atenció al Ciutadà, Eugènia Carmona.

El Centre 112 de Reus, situat a la carretera T-11 entre Reus i Tarragona, funciona com a eix vertebrador del sistema d’emergències i seguretat de Catalunya. En el darrer any va rebre 3.200.000 trucades d’emergència.

/* JS para menú plegable móvil Divi */