.

L'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, junt a la regidora d'Ensenyament, Carmen Quintana

L’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ha apel·lat avui “al sentit comú”, la “responsabilitat” i “la sensatesa” dels professors de l’Escola Municipal de Música de Cambrils per arribar a un acord sense més dilacions.

L’alcaldessa ha començat la seva compareixença valorant la “vàlua, entrega i dedicació del professorat” de l’Escola de Música, i agraïnt la seva participació i implicació en les diferents activitats organitzades per l’Ajuntament i la societat civil. Fet aquest primer aclariment, ha entrat en matèria i ha explicat l’estat actual d’aquest conflicte que fa tres mesos que dura.

Dalmau ha assegurat que el govern municipal sempre ha tingut una actitud “proactiva i positiva”, perquè també vol salvar l’Escola de Música, i que les seves propostes han anat evolucionant des del primer dia “amb la voluntat d’arribar a un consens”. En canvi, el professorat es manté en la seva proposta inicial d’aplicar un ERO temporal “impossible jurídicament”.

Justament ahir els treballadors van rebutjar la proposta feta per l’Ajuntament el 22 d’abril, que incloïa algunes de les seves peticions, sense oferir cap alternativa. Per tot això, l’alcaldessa ha demanat que tots plegats fem un esforç per arribar a un acord viable pel bé de l’escola.