.

.

TOTS 21


Una altra millora a les platges han estat els pous de drenatge d’aigua de les dutxes i rentapeus de la zona per a persones amb mobilitat reduïda. Foto: Ajuntament

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils ha substituït aquesta setmana la tanca que delimita la platja de gossos. L’antiga tanca de fusta, deteriorada pel pas del temps i els temporals, s’ha substituït per una nova barrera fabricada en plàstic reciclat que no comporta cap despesa afegida de manteniment i té una gran durabilitat en anys (més de 20 anys de garantia).  

La instal·lació consta de dos trams de 30 i 15 metres lineals que serveixen per delimitar la platja de gossos, de forma permeable, perquè no quedi restringit el pas de les persones ni dels equips de manteniment i neteja de les platges. La platja de gossos està situada a la desembocadura de la riera d’Alforja, entre la platja de la Riera i la Platja Horta de Sta. Maria.

Una altra millora a les platges realitzada durant aquesta última setmana ha estat la instal·lació de pous drenants al costat dels mòduls de socors de la platja de Vilafortuny i la platja de la Llosa. L’objectiu de l’actuació és millorar el drenatge d’aigua de les dutxes i els rentapeus per a persones amb mobilitat reduïda, per tal d’evitar que s’entolli l’aigua.

Aquestes millores s’afegeixen a les actuacions realitzades durant l’estiu, com la instal·lació de pals de banderes sobre l’estat del mar i cadires de vigilància elevades per ampliar la visibilitat dels socorristes  o la senyalització de les sortides d’aigües amb pals d’abalisament, corda dunar i senyals de perill per evitar accidents amb el desnivell a la sorra.

Redacció