.

Image virtual del tobogan que s’hi instal·larà

La pista de gel de Tarragona deixarà la plaça Verdaguer i s’instal·larà a Les Gavarres a partir de l’u de desembre.

A part d’oferir la possibilitat de patinar en una pista de gel natural coberta totalment amb una gran carpa de 800 metres, Tarraco Gel complementarà l’activitat amb el tobogan més gran de tot el territori.

En els últims 3 anys, la pista ha estat un del principals reclams de la ciutat, donant l’oportunitat a grans i petits de patinar dins una gran pista de gel natural. Concretament aquesta activitat es centralitzava anys anteriors a la plaça Verdaguer de Tarragona.

Recreació de la pista de gel de Les Gavarres

Aquest any TARRACO GEL presenta diverses novetats, la principal és que es trasllada al Parc Comercial i D’Oci Les Gavarres i que com activitat complementària hi podreu trobar el tobogan més gran del territori amb una alçada de 6 metres. Per arribar-hi, la línia 34 de bus de l’EMT s’atura just a la l’entrada del recinte.

La inauguració es farà el divendres 1 de desembre a partir de les 19h amb un acte que es vol sigui espectacular a càrrec de la secció de patinatge del Club Gimnàstic.

Els horaris que el públic podrà patinar i deslliçar-se pel tobogan són els següents:

– Dies laborables entre l’1 i el 22 de desembre: de 17h a 21h.
– Tots els caps de setmana: d’11h a 21h
– A partir del 27 de desembre: d’11h a 21h
– Els dies 24 i 31 de desembre: d’11h a 20h
– Els dies 25 i 26 de desembre i l’1 i 6 de gener: de 18h a 22h.

Els preus de l’activitat són de 7€ la patinada de 40 minuts, i de 5€ el pack de 4 baixades pel tobogan, a part importants packs promocionals.

Es pot consultar tota la informació a la pàgina web tarracogel.cat