.

.

TOTS 21


El consistori ha rebut una col·laboració de 5.000 euros. Foto: Cedida

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació ‘la Caixa’, ha mostrat el seu suport amb l’Ajuntament del Morell per impulsar el banc d’aliments municipal. El consistori ha rebut una col·laboració de 5.000 euros. Una aportació que es va formalitzar la passada setmana i que servirà per millorar aquest servei de primera necessitat, gestionat des de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament.

L’objectiu és contribuir a la distribució de l’ajuda alimentària del banc d’aliments per a les persones més necessitades empadronades al municipi, posant a la seva disposició, de forma gratuïta, un mínim d’aliments i/o productes de primera necessitat. Es tracta d’un ajut a aquelles persones o famílies amb una situació econòmica precària i/o necessitat d’urgència social.

Un programa que està subjecte a la quantia de producte alimentari que arribi de les institucions benèfiques, de les entitats del tercer sector, del Fons Social Europeu, de la compra directa, de campanyes de recollida solidària i, en general, de donacions públiques o privades.

En aquest darrer cas s’emmarcaria la col·laboració de la Fundació ‘la Caixa’, que suposarà una important ajuda en un moment en què el banc d’aliments s’ha fet més necessari que mai, atenent el veïnat més afectat per la crisi produïda per la pandèmia de la Covid-19.

Redacció