.

.

TOTS 21


L'ajuda, de 2.000 €, s'emmarca dins un ampli ventall de tallers que tenen l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones de major edat participant activament en la societat

L’ajuda, de 2.000 €, s’emmarca dins un ampli ventall de tallers que tenen l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones de major edat participant activament en la societat

L’Obra Social “la Caixa” ha concedit una ajuda econòmica de 2.000 €, sol·licitada per la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Inma Morales, per al programa d’activitats per l’envelliment actiu destinada a la gent gran del municipi.

La signatura de l’acord, que s’ha dut a terme aquest matí, ha anat a càrrec del coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera; el director de Banca Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez; la regidora de Gent Gran, Inma Morales; el regidor d’Hisenda, Dani Franquès, i la sots-directora de l’Oficina de CaixaBank d’Altafulla, Mireia Pascual.

Es tracta d’un conjunt d’activitats amb la finalitat d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permeten a la gent gran participar activament en la societatsense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent. D’entre aquestes activitats destaquen, a tall d’exemple, les que es desenvolupen al llarg de l’any al Parc de Salut d’Hort de Pau, amb gimnàstica de manteniment, o a l’estiu, a la Piscina Municipal, on se celebra tots els divendres l’aquagym, entre moltes altres.

Per tot això, com ha assenyalat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, “Altafulla inverteix uns 24.000 euros en la promoció d’aquestes activitats perquè la nostra gent gran gaudeixi de la millor qualitat de vida possible”. El coalcalde d’Altafulla ha recordat, al mateix temps, de la necessitat de col·laborar amb l’Obra Social “la Caixa” en altres línies d’actuació en polítiques socials en benefici de la comunitat.

Per la seva banda, el director de Banca Institucions de CaixaBank, Alexis Gómez, ha manifestat el compromís de L’Obra Social “la Caixa” en la millora de la qualitat de vida de les persones grans i acompanyar-los en el foment d’un envelliment actiu.

En la mateixa línia, la regidora de Gent Gran, Inma Morales, ha explicat que es va sol·licitar la subvenció econòmica a l’Obra Social “La Caixa” per poder continuar realitzant l’ampli ventall d’activitats que s’organitzen a Altafulla i ha celebrat l’acord que es reedita per segon any consecutiu. Inma Morales ha posat èmfasi al conjunt d’usuaris que es beneficien d’aquestes activitats i que supera la setantena de veïns i veïnes d’Altafulla.