.

.

TOTS 21

Un instant al col·legi Aura amb els més petits

Un instant al col·legi Aura amb els més petits

El col·legi concertat Aura farà una jornada de portes obertes, aquest divendres a partir de les 10 del matí, per donar a conèixer la seva oferta educativa diferenciada des dels 4 mesos fins a segon de batxillerat. Llar d’Infants i Educació Infantil és un dels grans puntals d’aquest centre situat a la Canonja. Des dels 4 mesos i fins els 5 anys, els nens i nenes d’Aura segueixen un projecte educatiu basat en la innovació pedagògica, les intel·ligències múltiples, les noves tecnològies, l’estimulació sensorial i el trilingüisme (anglès, català i castellà). Tot això acompanyat d’una atenció personalitzada i una formació humanista.

La jornada de portes obertes s’adreça a totes les famílies interessades en conèixer de primera mà l’oferta educativa del centre. La visita començarà amb una sessió informativa, seguit d’una visita guiada per les instal·lacions de Llar d’Infants i Educació Infantil (fins a P5).

La Llar d’Infants d’Aura és flexible i s’adapta a les necessitats dels pares. Els nens i nenes es poden incorporar-se en qualsevol moment ja que la matrícula està oberta tot l’any. L’inici del curs és el primer dia de setembre i finalitza l’últim dia de juliol.

Com apunta Imma Molas, directora d’Aura, “la jornada de portes obertes és una oportunitat perquè les famílies ens coneguin més a fons, comprenguin la metodologia del nostre ensenyament, els nous projectes pedagògics i puguin veure les instal·lacions i l’entorn on s’educaran els seus fills”.