.

.

TOTS 21


El director tarragoní Jesús Monllaó

“Estic al·lucinat”. Amb aquesta expressió espontània ha reaccionat el director de cinema tarragoní Jesús Monllaó quan Tarragona21 li ha anunciat aquest matí que el seu llargmetratge de debut, ‘Fill de Caín’, ha assolit vuit nominacions als premis Gaudí, que es lliuraran el dos de febrer. Entre les nominacions figura la de Millor pel·lícula. Monllaó es trobava fent bricolatge a casa seva quan aquest diari digital li ha donat la notícia de les vuit nominacions assolides.

“M’havien dit que havíem assolit una nominació, però ara vosaltres em dieu que són vuit. No m’ho puc creure. Em fa molt feliç que l’Acadèmica de Cinema Català hagi valorat la professionalitat del projecte i reconegui que el producte és agradable”. Sobre les nominacions als actors i a l’equip tècnic, Monllaó ha afegit: “És un reconeixement a l’encert d’haver trobat un equip adequat i em referma en la idea que l’equip va treballar amb tota la dedicació possible, donant tot i més del que se’ls demanava des del punt de vista professional. Jo em sento nominat amb ells”.

“L’emoció d’avui és la de l’alegria”, ha continuat un Monllaó que porta mesos promocionant el film a nivell internacional i que ja prepara nous projectes.

Consulteu la llista de totes les nominacions en aquest enllaç.