.

Arga Sentís, portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA

Arga Sentís, portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA

Arga Sentís defensarà en el proper plenari del consistori tarragoní una moció d’ICV-EUiA que reclama l’anul·lació de les mesures que s’han pres contra la utilització de la T-10 en els mesos d’estiu. Al mateix temps, sol·licitarà la retirada del projecte de la nova llei de l’avortament del PP i la recuperació dels ingressos del Fons de Cooperació Local que la Generalitat no vol pagar.

La moció exigeix, entre d’altres coses, “instar que s’anul·li la restricció aprovada pel que fa als títols T-10 i T- 10/30”, i també “instar el Govern de la Generalitat que exigeixi als operadors que compleixen les condicions estipulades i concretament les referents a puntualitat, freqüència i informació clara als usuaris tant a les parades d’autobús com als punts d’informació i que, si s’escau, imposi les sancions que corresponguin”.

ICV-EUiA també portarà una moció relacionada amb la reforma de l’avortament plantejada pel govern del PP. En el text, la formació ecosocialista, a més de demanar la retirada del projecte de llei “regressiu” del govern central, es vol també que també que Catalunya compti amb la seva pròpia llei. Per això, una de les propostes d’acord consisteix en “sol·licitar al Parlament de Catalunya, en compliment dels compromisos aprovats durant el Ple del debat de política general de setembre de 2013, que iniciï l’elaboració d’una llei catalana de Drets i Salut Sexual i Reproductiva”.

A més de la moció que reclama el compliment dels compromisos de la Generalitat amb els Ajuntaments mitjançant el Fons de Cooperació Local, ICV-EUiA ha assumit una moció presentada per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) perquè el consistori imposi multes als propietaris d’immobles i pisos desocupats.

/* JS para menú plegable móvil Divi */