.

Si a qualsevol aficionat li demanen com vol que guanyi el seu equip, segurament signaria la fórmula utilitzada pel CBT en el seu partit davant del filial del Fuenlabrada.

Els blaus que venien d’apallissar al Zornotza a domicili, tenien l’assignatura pendent de guanyar al Serrallo. Assignatura que semblava que es podia tornar a quedar penjada fins que l’equip de Berni Àlvarez ha decidit fer un darrer quart espectacular facilitat pels errors del conjunt madrileny.

Els visitants guanyaven per 8 punts a falta de dos minuts per acabar el partit (56-64) però una sèrie d’errors la majoria forçats per la bona pressió del CBT van regalar pràcticament el partit a un conjunt blau inspirat. Els vint punst de Hester i els setze d’un immens Ferran Torres van ser decisius per a tenir al conjunt tarragoní dins del partit i acabar decidint el l’encontre a favor dels del Serrallo.

Hester ha estat el tercer màxim anotador d’aquesta vuitena jornada de la Leb Plata.

La victòria per 69 a 66 davant del Viten Getafe és la segona consecutiva i aquest cop contra un rival directe.  Els blaus es situen ara amb quatre victòries per quatre derrotes i són vuitens a la classificació a a zona més que tranquil·la de la taula. La pròxima jornada el conjunt de Berni Àlvarez visitarà el pavelló de Mendizorrotza per jugar davant l’Araberri.