.

L’Ajuntament de La Pobla de Mafumet ha decidit cancel·lar les Festes d’Estiu per motius de seguretat, a causa de l’increment generalitzat de casos de Covid. La decisió consistorial afecta als actes previstos per al que queda d’aquest mes de juliol i també per al mes d’agost. Així doncs, queda anul·lada la 29a Festa del Playback, que s’havia de celebrar aquest dissabte dia 24 de juliol. Tampoc no es realitzarà el concert ‘Passió romàntica’, previst per al dissabte 31 de juliol i que havia d’anar a càrrec de la Jove Orquestra InterComarcal.

Ja al mes d’agost, els actes cancel·lats són dos. D’una banda, el concert tribut de Fito y los Fitipaldis que havia de tenir lloc el dia 7 d’agost. D’altra banda, també s’ha anul·lat la sessió de Cinema a la fresca del 21 d’agost, una sessió en què s’havia de projectar la pel·lícula ‘Scooby!’.

De moment, la cancel·lació dels actes programats en el marc de les Festes d’Estiu de La Pobla no afecta les activitats previstes per al mes de setembre. Així doncs, es mantindria la cantada d’havaneres a càrrec del Grup Balandra prevista per al 10 de setembre, i l’actuació musical del dia la Diada de Catalunya, amb el grup Ruc’n’Roll. L’Ajuntament de La Pobla no descarta, però, que més endavant es puguin cancel·lar aquests actes també, però aquesta és una decisió que es prendrà en funció de l’evolució de la pandèmia durant els mesos de juliol i agost.

El municipi pobletà programa de manera anual les seves Festes d’Estiu, un conjunt d’activitats d’oci pensades per a grans i petits que inclouen tant actes culturals, lúdics, com esportius. Per a aquesta edició de les Festes d’Estiu, els actes s’havien programat prenent totes les mesures de seguretat necessàries per evitar la propagació de la Covid i sota la idea principal de dur a terme unes festes segures per a tothom. Per aquest mateix motiu, l’Ajuntament però, ha preferit actuar amb cautela davant la negativa evolució del nombre de contagis, i ha acabat cancel·lant bona part dels actes de les Festes d’Estiu, fins a veure com evoluciona la pandèmia.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */