.

El conveni permetrà un seguit d'accions conjuntes entre la petroliera i els periodistes.

El conveni permetrà un seguit d'accions conjuntes entre la petroliera i els periodistes.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya a la demarcació de Tarragona i Repsol han renovat el conveni de col·laboració per a l’any 2014, consistent en diferents accions de comunicació d’interès per als periodistes i la societat en general, així com d’altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

La presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Sara Sans, i el responsable de Comunicació de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han oficialitzat aquest compromís de col·laboració, que renova l’iniciat l’any passat.

L’acord estableix que Repsol patrocinarà la sisena edició del cicle de conferències Experiència de Periodista, que aquest dijous inaugurarà al Campus Catalunya de la URV la periodista Fàtima Llambrich. Antoni Bassas (9 de maig) i Josep Martí Gómez (15 de maig) completen el cartell d’aquesta edició, que compta amb la col·laboració dels Estudis de Comunicació de la URV.

D’altra banda, la col·laboració entre el Col·legi de Periodistes i Repsol permetrà l’edició en paper de la Guia de la Comunicació 2014, una eina per tal de facilitar el contacte entre periodistes, mitjans, institucions, empreses i totes aquelles persones que, en un o altre moment, necessiten dels serveis dels mitjans informatius o dels periodistes. Fruit d’aquest acord, també està prevista la realització d’una activitat formativa per a periodistes de la demarcació, que es concretarà en els propers mesos.

Finalment, tots els col·legiats tarragonins han pogut recollir a la seu del Col·legi un exemplar de la Guia Repsol 2014.

/* JS para menú plegable móvil Divi */