.

Els vinyolencs i vinyolenques podran gaudir d’un 10% de descompte en totes les activitats esportives que es poden practicar al Cub Sports Centre, el centre esportiu situat al nucli del Molí d’Avall.

L’Ajuntament de Vinyols i els Arcs i la mercantil Crisal Vinyols S.L., han signat un conveni de col·laboració amb l’objecte de promocionar la pràctica de l’esport entre els habitants del municipi. Amb aquest objectiu, els vinyolencs i vinyolenques podran gaudir d’un 10% de descompte en totes les activitats esportives que es poden practicar al Cub Sports Centre, el centre esportiu situat al nucli del Molí d’Avall.

El complex esportiu disposa de 7 pistes de pàdel panoràmiques, dues sales d’activitats dirigides de fitness i altres instal·lacions i serveis per als usuaris. Per poder accedir als descomptes, les persones que estiguin interessades només han de mostrar el seu Document Nacional d’Identitat per acreditar que són residents a Vinyols i els Arcs i automàticament se’ls rebaixarà un 10% la quota estipulada.

Amb aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament s’ha buscat la col·laboració dels serveis ja existents al municipi per complementar l’oferta d’instal·lacions esportives públiques que ja està consolidada i que cada any creix en usuaris i en activitat.