.

Belén Rueda Almanza i Adrián Martínez Jiménez han obtingut els millors expedients acadèmics de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior. Foto: Ajuntament

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, i la regidora d’Educació, Ingrid Duch, han lliurat avui el Premi d’Excel·lència al millor expedient acadèmic de Batxillerat a Adrián Martínez Jiménez, de l’Institut Cambrils, i el Premi d’Excel·lència al millor expedient acadèmic de Cicle Formatiu de Grau Superior a Belén Rueda Almanza del cicle “Guia, informació i assistències turístiques” de l’Escola d’Hoteleria i Turisme. Els dos alumnes, amb una nota final de 9,96, han rebut un diploma i un ordinador portàtil.

El batlle i la regidora han felicitat els premiats per l’esforç i la constància que hi ha darrera d’aquests grans resultats i els han encoratjat a continuar treballant per aconseguir nous reptes i també a aprofitar la seves capacitats per convertir-se en exemple i ajudar a altres persones.

Els premis, promoguts pel Departament d’Educació de l’Ajuntament de Cambrils,  s’han lliurat a la Sala de Plens, en un acte que ha comptat amb la presència de professorat dels centres educatius, familiars i amistats dels alumnes homenatjats i diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.

Redacció