.

Els Reis d’Orient a Riudoms. Foto: A. Mariné/Ajuntament de Riudoms

Un any més, les festes de Nadal de Riudoms venen carregades d’activitats. Aquest cap de setmana hi haurà un dels plats forts de la programació nadalenca, el Mercat de Nadal, que tindrà lloc aquest diumenge 17 de desembre durant tot el dia. A la plaça de l’Església hi seran presents un nombre important dels comerços de Riudoms però a més s’hi oferiran esdeveniments diversos com un taller floral de decoració, un especial nadalenc de l’Hora del Conte, un concert de nadales o un bingo solidari. Els beneficis de totes aquestes activitats es destinaran a La Marató de TV3.

Guanya una de les grans cistelles del comerç local

El passat 1 de desembre va arrencar la campanya de promoció del comerç local. Durant un mes, totes les persones que comprin als establiments participants a la iniciativa podran optar a guanyar una de les tres grans cistelles que se sortegen enguany. Per cada cinc euros de compra es rebrà una butlleta, que es pot dipositar a les urnes habilitades als comerços participants. El 31 de desembre al migdia se celebrarà el sorteig de les cistelles, que estan plenes de productes i vals de serveis de més de 50 establiments de Riudoms.

L’Home dels Nassos. Foto: A. Mariné/Ajuntament de Riudoms

Un Poblat Reial per als més petits

Els més petits esperen les festes de Nadal durant setmanes. I viuen amb SSMM Els Reis d’Orient els moments més il·lusionants. Enguany, per primera vegada, els Emissaris dels Reis instal·laran a l’entorn de la plaça de l’Om el seu Poblat Reial. En aquest punt els nens i nenes de Riudoms podran entregar-los les cartes i explicar-los com ha anat l’últim any. A més, els més petits podran visitar les dependències dels patges i veure com s’està preparant l’arribada de SSMM els Reis d’Orient. Uns Reis que arribaran puntualment el 5 de gener, carregats de regals, caramels i il·lusió per a tothom.

Més enllà del Poblat, serà un Nadal amb moltes activitats per als més joves. Per començar, els dies 21 i 22 de desembre s’oferiran uns matins de jocs i tallers infantils al Gimnàs de l’Escola Cavaller Arnau, amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar en unes dates on els nens i nenes ja han començat vacances però on els pares i mares encara treballen.

L’any 2023 acabarà amb la cercavila de l’Home dels Nassos i l’any 2024 donarà els primers passos amb el Parc de Nadal. Els dies 2 i 3 de gener a la tarda, hi haurà jocs, tallers, activitats, inflables, esports i atraccions per a infants i joves al Pavelló Municipal.

Imatge d’un dels actes del programa de Nadal. Foto: A. Mariné/Ajuntament de Riudoms

La música tindrà un paper protagonista

A més del concert de nadales del Mercat de Nadal, els alumnes de l’Escola Municipal de Música oferiran el seu repertori en altres ocasions. El 18 de desembre recorreran el centre del poble fent una cantada de nadales. I els dies 19 i 20 oferiran els tradicionals concerts de Nadal al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

Altres activitats

En aquesta edició de les Festes de Nadal, els riudomencs podran tornar a gaudir, després de quatre anys, d’una nova representació dels Pastorets. Serà el 23 de desembre al Teatre Auditori Casal Riudomenc i la recaptació es destinarà també a La Marató.

I com en altres anys, hi tornarà a haver un concurs de pessebres amb les categories infantil, adult i d’aparadors.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */