.

.

TOTS 21


La plantilla dels centres de treball del Grup BASF en l’àrea de Barcelona ha lliurat una donació de 6.000 euros a la Creu Roja, en el marc d’una campanya organitzada per la companyia pensada per a recaptar fons per a la lluita contra la COVID-19. Aquesta campanya ha comptat amb la participació de donacions de col·laboradors de l’empresa en tota la península. Posteriorment, l’empresa ha duplicat la quantitat recaptada i ha estat lliurada a entitats del sector social en els diferents entorns on opera l’empresa.

En el cas de la zona de Barcelona, aquesta donació s’ha lliurat en un acte formal a la Creu Vermella a Catalunya, on l’entitat humanitària ha pogut explicar els seus principals projectes i com han actuat per a minimitzar els efectes socials de la pandèmia.

Durant la pandèmia, la Creu Vermella ha atès més de 100.000 famílies (unes 400.000 persones) gràcies al Pla Creu Roja RESPON, un programa transversal i coordinat des de les diferents àrees de l’entitat. Entre les accions més destacades hi ha la distribució de prop de 2 milions de quilos d’aliments en 52 centres de distribució d’aliments, 20.000 targetes de prepagament, 12.000 kits de productes de primera necessitat i alimentació i s’han invertit fins al moment més de 5 milions d’euros. També s’han repartit màscares o s’han gestionat albergs per a persones sense llar perquè poguessin fer un confinament correcte, entre altres accions. Es tracta de la major mobilització de recursos de la història de Creu Roja, amb més de 6.000 tècnics i voluntaris treballant en l’emergència.

Redacció