.

Aquest dimecres la Candidatura Catalunya en Comú-Podem a Torreforta va protagonitzar el primer acte de campanya amb la presència de la cap de llista a la demarcació, Yolanda López; Ramón Espinar, portaveu de Podem al Senat; Joan Mena, diputat d’en Comú Podem i Maria Vilà segona en la llista.

López va defensar un retrobament entre catalans davant la dinàmica de confrontació de dos blocs unilateralistes “que ha entrat en un bucle”. Per a això, va interpel·lar a “les classes populars” de la província de Tarragona, que necessiten “una força política que no s’oblidi d’ells” i que els ofereixi “alguna cosa més que precarietat i desigualtat”. Segons la candidata, tant el Govern de la Generalitat com el Govern de l’Estat “han volgut imposar un model a mida dels privilegiats, amb ciutadans de primera i de segona”. Davant d’aquests dos blocs Yolanda considerava la seva marca eletoral l’única candidatura capaç d’oferir una alternativa de canvi i de país: “No podrem guanyar Catalunya sense fer fora el PP, del PP no es pot desconnectar, cal guanyar-li . Xavi Domenech és l’únic que pot liderar un projecte per a la Catalunya fraterna i plural que som”.

Per la seva banda, Espinar va plantejar la necessitat de discutir en campanya de serveis públics i de drets socials, recordant els milions de catalans que estan en risc de pobresa: “Des de Madrid hem mirat sempre amb admiració a Catalunya, al que considerem un motor fonamental per al canvi a Espanya”. Espinar va recalcar el que significa que guanyi Inés Acostades les eleccions: “Inés Acostades només es deu als seus amics de l’IBEX35. Ciutadans governa contra les classes populars catalanes, Inés Acostades no pot ser presidenta perquè únicament pot ser la governadora civil de Rajoy “.

El proper acte de campanya serà el dia 8 de desembre a les 18h al Vendrell i participaran Xavi Domenech, Yolanda López, Pablo Echenique.