.

Imatge de la signatura del conveni amb representants del Port i de l'escola Joan XXIII

Imatge de la signatura del conveni amb representants del Port i de l’escola Joan XXIII

Es signa un conveni de col·laboració per promocionar, impulsar i desenvolupar, la formació dual, dels cicles formatius de grau mitjà de gestió administrativa i de grau superior d’administració i finances amb l’Escola Joan XXIII de Tarragona

El Port de Tarragona i l’Escola Joan XXIII han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per a que els i les estudiants dels cicles formatius de Grau Mitjà de gestió administrativa, i de Grau Superior d’administració i finances d’aquest centre puguin compaginar els estudis amb una beca de formació a l’Autoritat Portuària durant el darrer any del cicle formatiu. L’acte ha estat protagonitzat pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu; i el director de l’Escola Joan XXIII, Joan Llatse i ha comptat també amb la presència de diferents responsables d’ambdues institucions.

Mitjançant la signatura d’aquest conveni el proper curs escolar 2015-2016, l’Autoritat Portuària acollirà 3 alumnes de Formació Professional Dual durant una estada de 10 mesos.

Aquest és el primer conveni de formació dual que signa el Port de Tarragona. No obstant, des de l’any 2009 col·labora de forma permanent amb diversos Instituts de Formació Professional de la ciutat, establint convenis per a la formació pràctica en centres de treball amb el seu alumnat. L’objectiu és dotar-los d’aquelles competències que aporta una pràctica en una empresa d’acord amb el que especifica el contingut curricular del Cicle Formatiu. Al llarg d’aquests sis anys de col·laboració són 25 els alumnes que s’han format en l’ àmbit de la formació professional al Port de Tarragona.