.

El director d’Institucions de La Caixa a Tarragona, Eduard Gené i el delegat del Patronat Municipal d’Esports, Joan Sanahujes

El director d’Institucions de La Caixa a Tarragona, Eduard Gené i el delegat del Patronat Municipal d’Esports, Joan Sanahujes

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i l’Obra Social “la Caixa” han signat un conveni de col·laboració en les Estades Esportives d’Estiu 2014 i la Natació Adaptada per a nens, joves amb necessitats educatives especials i per adults amb discapacitat física o psíquica. L’acord l’han rubricat el president delegat del Patronat Municipal d’Esports, Joan Sanahujes, i el director d’Institucions de “la Caixa” a Tarragona, Eduard Gené.

L’aportació de “la Caixa” serà de 10.000 euros i permetrà, d’una banda, dotar amb un monitor especialitzat a cada nen que, amb necessitats educatives especials, s’inscrigui a les Estades Esportives d’Estiu del Patronat i de l’altra, adquirir material específic divers, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels cursos de natació adaptada així com oferir una major oferta d’aquests.

El president delegat del Patronat d’Esports, Joan Sanahujes, ha volgut agrair el suport de l’Obra Social “la Caixa” i destacar que “aquesta col·laboració ens permetrà apropar encara més l’esport de casa nostra a persones amb alguna discapacitat. El nostre objectiu és facilitar la pràctica esportiva al màxim de persones possible i seguirem treballant per aconseguir-ho”.

Per la seva banda, el director d’Institucions de “la Caixa” a Tarragona, Eduard Gené, ha destacat que “l’acord respon al compromís de “la Caixa” amb la ciutat i de manera especial amb les persones en risc d’exclusió”. Gené ha agraït als clients de l’entitat la seva confiança, que és la que fa possible l’Obra Social.

Cal recordar que la missió de la Fundació “la Caixa” és contribuir al progrés de les persones i de la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de programes propis, aliances estratègiques o col·laboracions amb tercers, mitjançant actuacions eficients i, en el seu cas innovadores, avaluables en quant als seus resultats i susceptibles de ser transferides a altres entitats. Amb un pressupost anual de 500 milions d’euros, és la primera fundació privada de l’Europa continental i la tercera a nivel mundial.