.

La comitiva grana ha comptat amb la participació del president Josep Maria Andreu, els jugadors del primer equip Pol Domingo i Pedro Del Campo, així com a coordinadors, entrenadors i delegats del futbol base grana. Foto: Nàstic

Dintre del programa social del Gimnàstic de Tarragona hi ha espai per totes les associacions, entitats i col·lectius. Un d’ells és la Fundació Topromi, situada a La Canonja, i que des de l’any 1982 ofereix qualitat de vida a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual. L’entitat ha rebut la visita d’una comitiva grana que ha comptat amb la participació de diferents integrants de l’entitat: Des del president Josep Maria Andreu, als jugadors del primer equip Pol Domingo i Pedro Del Campo, així com a coordinadors, entrenadors i delegats del futbol base grana.

Tots ells han estat rebuts per la directora de la Fundació Topromi, la Sra. Eva Calvés, que ha estat l’encarregada de mostrar les activitats i tasques que desenvolupen els usuaris del centre. Tots els representants del Nàstic han compartit una estona amb els cinc grups bombolla que conformen els diferents usuaris. Dintre de la visita s’han realitzat fotografies de grup, s’ha signat marxandatge grana dels propis usuaris i s’ha cantat l’himne del Nàstic en nombroses ocasions.

Després de conèixer totes les tasques laborals que realitza el centre, en els diferents àmbits d’inserció social i laboral, la directora de la Fundació Topromi ha rebut una samarreta del Nàstic personalitzada amb el nom de l’entitat. El mateix centre ha entregat una llibreta amb motius grana que s’ha confeccionat i produït íntegrament pels usuaris.

La missió de la Fundació Topromi és contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Atén al voltant de 80 persones de les que 17 estan inscrites al Centre Especial de treball.

El Servei de Teràpia Ocupacional està integrat per 63 persones adultes amb discapacitat intel·lectual i té com a objectiu donar atenció diürna de tipus rehabilitador integral. Les persones adscrites a aquest servei realitzen tasques d’ajustament personal i social, resolució de problemes, autonomia personal, hàbits, comunicació, relació amb l’entorn cívic proper i teràpia ocupacional.

Redacció