.

Els grana, celebrant el gol de Gorostidi. Foto: Nàstic

El Nàstic ha tornat a ensopegar a casa i pel mateix resultat (1-1), aquest cop davant el Sestao River, en la segona jornada de Lliga i segona consecutiva jugant a Tarragona, i malgrat que el públic ha pogut assistir al Nou Estadi Costa Daurada. Els de Dani Vidal han tingut força opcions per endur-se els tres punts.

Gorostidi ha avançat els grana al minut 63, però el gol ha estat al poc temps neutralitzat, al minut 70, per Etxaniz. Malgrat que ho ha intentat, no hi ha hagut remuntada final. Dos partis a casa, dos punts.

Les xifres són les xifres, però malgrat l’empat, el Nàstic s’ha tret el son de les orelles que el va atenallar en el debut en Lliga contra l’Ourense i s’ha mostrat molt més reconeixible, contundent, dur, buscant generar ocasions i governar el partit, especialment a la primera part. I ha estat el porter visitant, Herrerín, el que amb les seves actuacions glorioses ha evitat que els tres punts es quedessin a Tarragona.

Com en la temporada passada, les ocasions de gol no han tardat a aparèixer: Gorostidi ha rematat de volea al segon pal el que hagués estat el gol de la jornada, però allí hi era Herrerín per fer la primera gran actuació de la tarda. Pablo Fernández tindria una bona opció minuts després a passada de Jaume Jardí, però no encertaria en el remat final.

Arribaria la segona gran ocasió perquè el Nàstic s’avancés en el marcador, però Herrerín frustraria un mà a mà d’Antoñín, i el refús no l’ha sabut aprofitar Jaume Jardí quan el més fàcil era fer el gol. Herrerín desfaria de nou el perill en dues ocasions posteriors, de Gorostidi, una, i després un xut llunyà d’Antoñín. S’olorava el gol, però no arribava. Acabaria en taules el primer temps.

La segona part ha estat la de la resurrecció dels bascos, que quan agafaven embranzida s’han trobat amb el gol de Gorostidi, un xutàs des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria. Herrerín acabava de ser batut. Notícia.

Però el futbol no perdona la indolència. Set minuts després i en la primera ocasió clara, empatava el Sestao River en aprofitar bé un córner Etxaniz, que sol de marca, afusellava Varo. Era el minut 70 i quedava temps per anar a per l’heroica, però serà per l’inici de temporada, per la calor, pel cansament, o pel que sigui, no hi hagut més resposta que un remat final de Dufur que, com no, Herrerín tornaria a frustrar.