.

La renovació de l’acord de col·laboració l’han rubricat, a la seu de l’ICAT

La renovació de l’acord de col·laboració l’han rubricat, a la seu de l’ICAT

El Gimnàstic de Tarragona i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona (ICAT) han renovat el seu conveni de col·laboració, de manera que seguiran vinculats una temporada més en la prestació de serveis professionals amb l’objectiu de reforçar els vincles existents entre ambdues institucions i continuar fomentant accions i activitats d’interès comú.

En aquest sentit, aquest divendres 22 de març el Nàstic estarà present a la primera jornada de Dret de l’Esport “La violència al futbol” que organitza l’ICAT al seu saló d’actes (c/. Enric d’Ossó). La jornada començarà a les 9.30 hores amb diferents ponències sobre delictes d’odi als esdeveniments esportius, l’experiència de la Federació Catalana de Futbol per eradicar la violència i les funcions del departament de seguretat i integritat de LaLiga i es tancarà amb una taula rodona sobre la violència al futbol on participarà l’entrenador del Nàstic, Enrique Martín.

La renovació de l’acord de col·laboració l’han rubricat, a la seu de l’ICAT, el director general del Gimnàstic de Tarragona, Lluís Fàbregas, i el degà del Col·legi d’Advocats de Tarragona, Manel Albiac.