.

Pablo Fernández, en una acció del partit. Foto: CD Arenteiro

El Nàstic ha sortit golejat d’una forma escandalosa de Carballino en caure per 4-0, en un matx on el local Baselga s’ha posat les botes aconseguint un hat trick, en la segona sortida consecutiva a Galícia.

Dos gols de Baselga a la primera meitat, el primer d’ells de penal al minut 30 i el segon, al minut 42, han sentenciat el Nàstic en el seu desplaçament a terres gallegues per enfrontar-se a l’Arenteiro. Uns pèssims 45 minuts inicials han  suposat un llastre per als tarragonins, que han arrossegat durant la resta del matx i encara més, han ampliat la seva derrota a la segona part.

En aquests segons 45 minuts, els grana han caigut estrepitosament, primer amb Baselga fent el hat trick al minut 66 i després, només passats quatre minuts, amb Enol sumant el quart gol local.

Un Nàstic que acabaria completament desconegut afronatava el partit sense Oscar Sanz a la defensa, que seria substituït per Gorka Pérez. Tot i que els grana han tingut el control de part del matx, a poc a poc s’ha anat desfent davant els locals, que s’anirien imposant a mesura que passaven els minuts.

Patia la defensa i ho apofitava Baselga per donar el primer avís en un perillós mà a mà, que tindria continuïtat amb un llençament de falta directa que Varo salvaria. A la tercera arribaria el gol. Domingo i Dufur, molts espessos, tombarien Enol dins l’àrea i Baselga començaria el seu recital encertant el penal en enganyar Varo.

Ha tingut resposta ràpida el Nàstic en les cames d’Antoñín, que molt murri, s’ha fet amb la bimba, aprofitant amb una mala passada del porter gallec, Diego García, per rematar a porta, però massa precipitadament, ja que García l’ha aturat amb el cos quan encara es trobava fora l’àrea.

Els grana baixarien el ritme i entrarien en una fase molt espessa davant un rival crescut amb el gol. El segon gol arribaria en ple desconcert grana. Així, Jordan es plantaria a l’àrea grana, triangularia amb Gómez i Baselga, i aquest faria el segon gol del seu compte particular trobant-se completament sol. Havien estat comptades les opcions grana de fer alguna cosa en atac.

Els grana no reaccionaven i en un refús de Varo, Balsega feia el tercer, que matava definitivament el partit. Quatre minuts més tard, Enol aprofitaria el refús d’una falta per fusellar Varo. No hi ha hagut ni gol de l’honor en fallar Pablo un remat de cap franc.