.

El director general del Nàstic, Lluís Fàbregas.

La lluita que s’hauria de produir en el terreny de joc s’ha traslladat als despatxos després que l’Osasuna hagi decidit passar de la pilota al fax. El recurs presentat per l’equip navarrès davant del Comitè de Competició per “incompareixença” del Nàstic un cop suspès l’encontre per la neu el passat cap de setmana ha de ser respost per l’entitat grana en un termini de tres dies hàbils. I segons explicava aquest dimecres el director general de l’entitat, Lluís Fàbregas, “nosaltres tenim clar que vam fer el que tocava fer”. La lògica marcaria ara que “la Federació, escoltant a la Lliga, als dos clubs i a l’operador de televisió marqui una nova data per a la disputa del partit”.

La línia defensiva legal dels granes és sòlida i està basada en el fet que “l’àrbitre va suspendre el partit” i “ningú (en aquest cas l’òrgan competent seria el Comitè de Competició) ens va convocar per jugar-lo l’endemà. Si ho hagués fet ho hauríem d’haver acceptat, però no ho va fer”, explica un Fàbregas que no amaga la seva “sorpresa” per l’actuació dels navarresos. “La respectem però creiem que no és la manera correcte” de fer les coses, afirmava.

Cal recordar que el Nàstic va viure el precedent enguany de la suspensió del partit contra el Barça B l’1-O “perquè els Mossos d’Esquadra van dir que no podien garantir la seguretat”. Llavors el Comitè és qui va decidir una nova data escoltant a totes les parts.