.

.

TOTS 21


Aquesta exposició col·lectiva pretén fer ressò de les diferents tendències o línies de treball de l’art urbà actual en el territori.

Amb l’arribada de les festes nadalenques, la Torre Vella inaugura demà a les 19 hores, l’exposició “El Nadal des de l’Art urbà” amb el Nadal com a punt de partida. En aquesta nova edició, els artistes i escriptors de grafitti seran els protagonistes, els quals es reuniran per la creació d’un espai de difusió entorn les pràctiques contemporànies vinculades a l’Art urbà, també anomenat Street Art.

En total recull un total de 10 obres dels artistes Arnau Casanoves, Xavi Bonillo, A la Sombra (Henry Knight i Ferran Orta), Foham Fonezs Gallery, Enguany, Josep Prous (Rustik studio), Gotadeabryl i Gasic Painter (Xavier Oliach); els quals s’han reunit aquests passats dies 17 i 19 de desembre per a l’elaboració de les peces a la Masia Tous. Tots ells utilitzen diferents expressions artístiques a l’hora de realitzar els seus treballs, fet que dotarà l’exposició d’una gran varietat d’estils gràfics. A més, totes les obres tindran el Nadal com a element central de la peça.

Aquesta exposició col·lectiva pretén fer ressò de les diferents tendències o línies de treball de l’art urbà actual en el territori i provocar un impacte positiu en les diferents versions de les festes nadalenques. L’exposició romandrà oberta fins el 13 de gener de 2019 en horari de dilluns a dissabte de 18 a 20 hores, diumenges i festius tancat.