.

.

TOTS 21


Imatge del semàfor instal·lat al Morell

Els vehicles que entrin al Morell per l’avinguda de Valls (venint des de Vilallonga del Camp) i per l’avinguda de la Pau (venint de Reus) es trobaran, a partir d’ara, amb un semàfor ‘pedagògic’, també anomenat indicador dinàmic de velocitat. Un senyal que mostra la velocitat a la qual circula el vehicle i assenyala si s’ha superat o no la velocitat màxima permesa, avisant així el conductor de si ha de reduir la velocitat en accedir al municipi.

D’aquesta manera, es regularà la velocitat dels vehicles en dues de les tres entrades al terme, amb una especial incidència a l’avinguda de la Pau, ja que és una àrea en què molts nens i nenes creuen la via per accedir a la zona educacional on hi ha l’institut i l’escola. Així mateix, amb aquesta inversió de gairebé 6.000 euros es dona resposta a les demandes dels veïns, que reclamaven alguna cosa més que els pujadors que ja hi ha a
la carretera per moderar la velocitat de cotxes, motos i camions.

Aquesta, entre altres millores que s’han anat duent a terme en l’àmbit de la regulació de la circulació en el nucli urbà, són actuacions prèvies a la creació del cos de vigilants municipal, que està previst que vegi la llum definitivament durant el 4t trimestre d’aquest 2018.

També durant aquest any, es continuarà amb les tasques de senyalització horitzontal i vertical de diversos carrers del municipi, especialment en aquells punts on encara no s’hi han fet actualitzacions.