.

.

TOTS 21


L'espai natural dels Muntanyans. Foto: nudismo-naturismo.com

El jutge anul·la el bombeig d’aigües del pas soterrat de Nova Torredembarra, que queda inundat, fins que es determini si afecta l’espai protegit dels Muntanyans.

El pas soterrat de la urbanització Nova Torredembarra fa uns mesos que es troba inutilitzat, després que per ordre judicial s’hagi anul·lat el bombeig d’aigües freàtiques, amb la qual cosa ha quedat inundat i no practicable al pas dels vianants.

El requeriment judicial s’ha produït com a mesura cautelar, mentre es determina l’existència o no d’una possible afectació a l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans pels vessaments d’aquestes aigües a la zona protegida abans esmentada.

L’Ajuntament ha recordat que en el moment de construcció d’aquest pas soterrat sota la via del tren, el projecte va comptar amb els diferents permisos favorables de totes les administracions competents.

“Davant d’aquesta situació no desitjada, l’Ajuntament de Torredembarra lamenta les molèsties que aquest fet pugui causar entre els veïns que habitualment utilitzaven aquest vial”, ja que es tracta d’un pas que connecta la urbanització Nova Torredembarra amb la platja, molt utilitzat sobretot amb l’arribada del bon temps. En tot cas, s’està a l’espera que es dictamini com s’ha de realitzar l’evacuació de l’aigua del pas soterrat.