.

.

TOTS 21


IMG-20160419-WA0000

El relat presentat per aquest centre de la Diputació du per títol Les fotos perdudes, i ha rebut l’accèssit d’Educació Especial.

Un grup d’alumnes del Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona ha rebut un premi de la Cooperativa Consum per promoure actituds responsables en l’ús d’internet mitjançant un conte, en la 11a edició del Concurs de contes del Dia Mundial del Consumidor. El relat du per títol Les fotos perdudes, i ha rebut l’accèssit d’Educació Especial. L’objectiu del conte era conscienciar als joves sobre l’ús de les noves tecnologies i orientar-los sobre la importància de prendre mesures relatives a les eines informàtiques.

El lliurament de premis s’ha dut a terme aquest dilluns a l’Auditori Santiago Grisolía del Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. El guardó reconeix la tasca realitzada pels alumnes, usuaris, docents, educadors i directors del centres.

La Cooperativa Consum desenvolupa la seva activitat en el sector de la distribució a través d’una xarxa comercial formada per més de 600 supermercats arreu de l’Estat   espanyol. Per celebrar el Dia Mundial del Consumidor, aquesta cooperativa organitza un concurs de contes on hi prenen part alumnes de diverses comunitats autònomes.