.

Cartell de l'obra teatral

Cartell de l'obra teatral

“Després de l’intent fallit d’instal·lar Eurovegas a les nostres terres, el Parlament decideix baixar els impostos del joc per afavorir el complex BCN World. El Sr.Adelson (Eurovegas) creu que és una bona oportunitat per tornar-ho a provar, però aquest cop, una mica més lluny de Barcelona…

Què passaria si el Sr.Adelson es fixés en un indret com Altafulla? Què faríem? Estaríem en contra? Podríem deixar passar una oportunitat com aquesta?”

És la síntesi de l’argument que proposa el Col·lectiu Teatre de Mentida amb l’obra ‘Bienvenido Mr.Adelson’ el proper dissabte 26 d’abril a les 21.30h al Teatre La Violeta d’Altafulla.

“El bar de la Dolors és l’escenari ideal per veure com es desenvolupa la vida en una situació tan extraordinària. Recordeu Bienvenido Mr.Marshall? Però nosaltres no som així… o sí?

No us enganyeu: no hi busqueu el que no hi ha. Els personatges i les situacions són ficticis. No és una crítica de la nostra societat. No hi ha segones intencions. Només volem fer riure. Aquí l’única cosa autèntica és el nostre poble,… o no?”

El grup teatral neix el 2010 a l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla. És un grup amateur i no cobren res per actuar. El preu de l’entrada (5€) es destinarà a fins benèfics. L’obra està dividida en tres actes, amb dos descansos curts. La durada total és d’aproximadament una hora i mitja.

/* JS para menú plegable móvil Divi */