.

Dotze artistes mostraran les seves obres al passeig Marítim els dos primers diumenges d'abril, maig i juny de 10 a 14 hores

Dotze artistes mostraran les seves obres al passeig Marítim els dos primers diumenges d’abril, maig i juny de 10 a 14 hores

El col·lectiu d’artistes Cambrils Art Total, amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, inaugura una nova edició del Mercat d’Art de Primavera aquest diumenge, 7 d’abril. El mercat es portarà a terme els dos primers diumenges dels mesos d’abril, maig i juny, de 10 a 14 hores.

Com en temporades anteriors, els i les artistes mostraran les seves obres davant del port, al Passeig Marítim. En aquesta ocasió, hi participaran dotze artistes (11 pintors i una ceramista) d’estils i tècniques molt diferents, amb moltes ganes de compartir aquestes hores de diumenge amb tothom. La iniciativa vol acostar l’art a tots els públics, que tot passejant podran gaudir d’una activitat cultural que suma un nou atractiu a la ciutat.

Aquest col·lectiu d’artistes cambrilencs va néixer l’any 1994 i des de fa 10 anys mostren els seus treballs al Port de Cambrils.